evickagas

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Je referendum NUTNÉ?

Aliancia za rodinu sa rozhodla zrealizovať referendum o OCHRANE RODINY.

Aliancia za rodinu sa rozhodla zrealizovať referendum o OCHRANE RODINY. Ústavný súd povolil 3 zo 4 referendových otázok, 1 otázku odmietol z dôvodu jej nejasnosti. Ani jednu otázku súd nepovažoval za otázku ľudských práv.

Referendum tak bude 7. februára 2015 a bude mať 3 otázky (viď nižšie). Chceme chrániť deti a ich práva, chceme, aby rodina zostala najdôležitejšou hodnotou spoločnosti. Žiaľ, musíme poukazovať na ohrozenia rodiny, pred ktorými chceme brániť naše deti, rodinu a manželstvo, chceme v referende dať ľuďom možnosť, aby zobrali budúcnosť Slovenska do svojich rúk.

STAŇ SA DOBROVOĽNÍKOM A POMÔŽ REFERENDOM CHRÁNIŤ RODINU, MANŽELSTVO A DETI

Vyhodené peniaze?

V demokracii tento argument stojí na vratkých nohách, zvlášť ak to hovoria najväčší zástancovia demokracie.
Čo je dôležitejšie, vidiac ideológie prichádzajúce aj na Slovensko, brániť rodinu, manželstvo a deti tým, že každý človek, každá rodina dostane šancu povedať, čo si praje a čo pre svoje deti nechce? Alebo napr. postaviť 1 kilometer diaľnice? Referendum BUDE, bude 7. februára 2015. Je na každom z nás, čo povie budúcej generácii, čo robil v tento významný deň histórie. Či v yužije jedinečnú šancu, alebo ju nechá odísť.

ODPOVEDE NA ČASTÉ OTÁZKY:

Ak v deň referenda budete mimo dosahu svojej volebnej miestnosti, vybavte si hlasovací preukaz a hlasujte hocikde na Slovensku. PREUKAZ MOŽNO VYBAVIŤ AJ EMAILOM.
Žiaľ, referenda sa nemožno zúčastniť zo zahraničia. Ak naozaj nemôžete prísť chrániť základné hodnoty hlasovaním, podporte referendum napr. finančne.


Rôzne | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014